همه چیز درباره پروتز سینه

پروتز سینه، بهترین‌ تکنیک برای زیبایی سینه‌ها

سینه‌ها می‌توانند در زیبایی‌اندام خانم‌ها نقش بسزایی داشته باشند. دارا بودن سینه‌های درشت، خوش‌فرم و سفت امروزه یکی از خواسته‌های بسیار مهم خانم‌ها می‌باشد. چراکه داشتن سینه‌های نسبتاً بزرگ و حجیم، امروزه یکی از معیارهای بسیار مهم زیبایی‌اندام محسوب می‌شود‌. به همین دلیل معمولاً خانم‌ها به دنبال راهی هستند تا شکل و فرم زیبایی به ناحیه سینه ببخشند. حال امروزه روش‌های زیادی برای فرم دادن به سینه‌ها وجود دارد. یکی از بهترین روش‌های حجیم و خوش‌فرم نمودن سینه‌ها، جراحی پروتز سینه می‌باشد.

در این روش پزشک با کارگذاری یک پروتز سیلیکونی بزرگ در هریک از سینه‌ها، آن‌ها را بسیار درشت‌تر و حجیم‌تر از قبل خواهد کرد. پروتز سینه ازجمله جراحی‌هایی است که بسیار مورد توجه مدل‌ها و بازیگران مشهور خارجی قرارگرفته است و می‌تواند موجب تناسب‌اندام در خانم‌ها نیز بشود. برای انجام این عمل نیز مانند بسیاری از جراحی‌های زیبایی از بی‌حسی استفاده می‌شود.

چگونگی انجام جراحی پروتز سینه

پس از بی‌حس شدن کامل، پزشک برشی را در قسمت سینه ایجاد کرده و از طریق آن پروتزها را در سایز دلخواه فرد زیبا جو، در بافت سینه او جایگذاری خواهد کرد. پس از جاگذاری پروتز، جراحی به پایان رسیده و پوست شکافته شده بخیه زده می‌شود‌. برش در این جراحی گاهی ممکن است در زیر پستان‌ها، هاله قهوه‌ای رنگ نوک پستان‌ها و یا زیر بغل‌ها ایجاد شود‌.

پروتز را نیز معمولاً در جلوی سینه یا در پشت بافت چربی آن جایگذاری می‌کنند. اگر سینه‌های فرد بیش‌ازحد کوچک باشند، توصیه می‌شود پروتز پشت بافت پستان قرار داده شود، چراکه ‌اگر در قسمت جلو جایگذاری شود، ممکن است لبه‌های آن زیرپوست مشخص باشند. برخی از افراد تصور می‌کنند که‌ پروتز سینه از عوامل مهم بروز سرطان و بیماری‌های مختلف در این ناحیه هست.

اما این یک تصور کاملاً اشتباه بوده و این جراحی موجب بروز هیچ‌گونه بیماری خاصی در ناحیه پستان نخواهد شد. چراکه پروتزهای مورداستفاده در این عمل، با بافت سینه سازگاری داشته و به‌هیچ‌عنوان مشکلی ایجاد نمی‌کنند. دلایل انجام این جراحی نیز موارد متعددی می‌باشند. در درجه اول گاهی تنها هدف خانم‌ها از انجام این عمل زیبایی‌اندام و خوش‌فرمی سینه‌ها می‌باشد؛ اما در حالت دیگر گاهی ممکن‌ است‌ بافت سینه به علت بروز سرطان در این ناحیه از بین رفته باشد.

در این صورت با انجام عمل پروتز سینه می‌توان بافت این ناحیه را مجدداً ترمیم و بازسازی نمود که چیزی شبیه به یک معجزه خواهد بود. در برخی موارد نیز سینه خانم‌ها به علت شیردهی، بارداری، کاهش وزن و عواملی از این قبیل، کوچک‌ شده و فرم اولیه خود را از دست می‌دهد. در این صورت مهم‌ترین دلیل انجام این عمل برای این گروه از بانوان، بازگرداندن سینه‌ها به فرم قبلی و عادی خود می‌باشد.

تفاوت جراحی پروتز سینه و لیفت سینه چیست؟

معمولاً بسیاری از افراد بر این باورند که پروتز نمودن سینه‌ها می‌تواند موجب لیفت و رفع افتادگی آن‌ها شود. به همین دلیل لیفت و پروتز سینه را کاملاً یکی تلقی می‌کنند؛ اما این تصور اشتباه بوده و این دو جراحی کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند.

در درجه اول لیفت سینه به‌منظور بالا کشیدن پوست این ناحیه و رفع شلی و افتادگی سینه‌ها صورت می‌پذیرد. درحالی‌که هدف از انجام جراحی پروتز خوش‌فرمی و حجیم نمودن سینه‌ها بوده و ارتباطی به لیفت پوست این قسمت‌ ندارد؛ اما گاهی در جراحی پروتز سینه پزشک به‌صورت هم‌زمان عمل لیفت را نیز انجام خواهد داد. البته این تنها در صورتی است که پوست سینه شل و افتاده بوده و حالت ارتجاعی خود را تا حدودی ازدست‌داده باشد.

مهم‌ترین مزایای پروتز سینه برای خانم‌ها

انجام این جراحی می‌تواند مزایای فراوانی داشته باشد. به همین دلیل در چند سال اخیر میان خانم‌های جوان طرفداران زیادی پیدا کرده است. پروتز و حجیم‌سازی سینه را بعد از جراحی لیپوویزر می‌توان جزو محبوب‌ترین و ‌پر تقاضا‌ترین جراحی‌های زیبایی در دنیا به‌حساب آورد.‌

مزایای جراحی پروتز سینه

این عمل زیبایی مزایای زیر را به همراه دارد:

حجیم سازی
سینه

افزایش اعتمادبه‌نفس

اصلاح نا‌متقارن بودن سینه‌ها

ماندگاری
بالا

کم‌خطر
بودن

  • حجیم سازی سینه و تناسب‌اندام

اولین مزیت این جراحی حجیم نمودن سینه و دستیابی به تناسب‌اندام می‌باشد. گاهی افراد به‌صورت ذاتی یا به علت‌های دیگر، سینه‌های بسیار کوچکی دارند و درواقع سینه‌ها متناسب با دیگر اجزای بدن نیستند. در این صورت با پروتز سینه می‌توانند این ناحیه را نیز برجسته و حجیم نمایند.

  • افزایش اعتمادبه‌نفس و‌ جذابیت ظاهری

این عمل زیبایی موجب افزایش جذابیت ظاهری خانم‌ها می‌شود. به همین دلیل در افزایش اعتمادبه‌نفس آن‌ها نیز نقش مهمی داشته و این مورد را نیز می‌توان از مهم‌ترین فاکتورهای مثبت پروتز و ‌حجیم‌سازی سینه به شمار آورد.

  • اصلاح نا‌متقارن بودن سینه‌ها نسبت‌ به‌ هم

دیگر جنبه مثبت این جراحی اصلاح نامتقارن بودن سینه‌ها نسبت به هم می‌باشد. گاهی هیچ مشکلی در سایز سینه‌ها وجود‌ ندارد و فرد کاملاً از اندازه آن‌ها رضایت دارد؛ اما‌ یکی از سینه‌ها نسبت به سینه دیگر کوچک‌تر یا بزرگ‌تر است. در این صورت فرد می‌تواند با انجام این عمل به‌راحتی نامتقارن بودن سینه‌ها را برطرف سازد.

  • ماندگاری بالا

پروتز سینه معمولاً ماندگاری بسیار بالایی نیز دارد.‌ به‌طور طبیعی اگر پس از جراحی ضربه‌ای به سینه‌ها وارد نشود و از این‌ قسمت ‌به‌خوبی مراقبت گردد، انتظار می‌رود که دوام پروتزها مابین ده الی بیست سال باشد. درنتیجه تنها با یک‌بار انجام این عمل، می‌توانید تا سال‌ها از خوش‌فرمی و زیبایی سینه‌ها لذت ببرید و به تناسب‌اندام دست‌یابید.

  • کم‌خطر بودن

معمولاً این جراحی بسیار کم‌خطر می‌باشد. چراکه در اکثر موارد برای انجام آن از بی‌حسی استفاده می‌شود و فرد دچار عوارض ناشی از بیهوشی نخواهد شد. همچنین این عمل تنها با ایجاد یک ‌برش بسیار کوچک صورت‌ گرفته و اگر تحت نظر پزشکان بامهارت و‌ تجربه بالا انجام شود، هیچ مشکلی را در آینده ایجاد نخواهد کرد. دکتر آرش جهانشاهی با تجربه و مهارت بالایی که دارد می‌تواند به شما در خوش‌فرمی سینه‌هایتان کمک نماید.

فاکتورهای منفی و معایب جراحی پروتز سینه

باوجوداینکه پروتز و حجیم سازی سینه‌ها می‌تواند موجب افزایش اعتمادبه‌نفس و جذابیت ظاهری خانم‌ها شود، برخی عوارض و‌ معایب را نیز به همراه خواهد داشت. البته احتمال بروز این عوارض کم بوده و معمولاً بسیار نادر هستند. در زیر به معایب و‌ فاکتورهای منفی این‌ جراحی اشاره نموده‌ایم:

معایب جراحی پروتز سینه
  • نشت پروتز

گاهی ممکن است به علت بالا رفتن دمای طبیعی بدن، ژل پروتزها به مایعی روان تبدیل شود. در این صورت ممکن است ژل سیلیکونی به قسمت‌های دیگر واردشده و مشکلات زیادی را به بار بیاورد. درصورتی‌که چنین اتفاقی رخ دهد بدن فرد در شرایط بسیار خطرناکی قرارگرفته و باید فوراً به پزشک مراجعه نماید.

  • خونریزی بافت سینه

معمولاً بدن بعد از پروتز سینه به ورود شئ خارجی واکنش نشان می‌دهد.‌ یا حتی گاهی این احتمال وجود دارد که ‌بافت پروتز با بافت سینه سازگاری نداشته باشد؛ در این صورت خونریزی رخ می‌دهد. خونریزی ممکن است موجب تجمع خون در بافت سینه شود و پوست این ناحیه را کبود و‌ تیره کند. در این صورت ممکن است نیاز به جراحی مجدد باشد.

  • درد سینه‌ها

درد ازجمله عوارض بسیار طبیعی بعدازاین عمل زیبایی می‌باشد. چراکه پروتزهای جایگذاری شده گاهی ممکن‌ است‌ به بافت سینه فشار وارد کنند و موجب بروز درد شوند؛‌ اما معمولاً پس از جا افتادن پروتزها، درد نهایتاً تا یک هفته به‌طورکلی برطرف می‌شود.‌ برای رفع درد بعد از پروتز سینه نیز، می‌توانید با مشورت پزشک ‌از داروهای مسکن استفاده کنید.

  • عفونت

عفونت یکی از مشکل‌سازترین و خطرناک‌ترین عوارض این جراحی است که می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند. اگر بهداشت ناحیه سینه بعد از جراحی به‌خوبی رعایت نشود، به‌احتمال‌زیاد محل برش دچار عفونت خواهد شد. علاوه بر این گاهی به علت ناسازگاری پروتزهای سیلیکونی با بافت سینه، عفونت رخ می‌دهد؛ اما درهرصورت اگر بعد از پروتز سینه دچار عفونت و‌ ترشح مایعات چربی از ناحیه عمل شدید، مراجعه به پزشک بسیار ضرورت خواهد داشت.

  • به‌جا‌ماندن رد بخیه‌ و برش

معمولاً توصیه می‌شود برش جراحی پروتز و‌ حجیم سازی سینه‌ها، در ناحیه زیر سینه‌ها‌ ایجاد شود تا‌ اگر ردی از آن‌ به‌جا‌ماند قابل دید نباشد؛ اما به‌طورکلی اگر جراحی به شکل غیراصولی صورت پذیرد، این احتمال وجود دارد که رد بخیه و‌ برش بر روی سینه‌ها‌ به‌جا بماند.

  • تکان خوردن پروتزها

گاهی پروتز سینه‌ها در مواقع مختلف تکان خورده و جابه‌جا می‌شوند. این مورد معمولاً زمانی رخ می‌دهد که پروتز سینه‌ تحت‌ نظر افراد متخصص صورت نگرفته‌ باشد.

  • تورم سینه

تورم سینه بعد از جراحی بسیار طبیعی است. چراکه تغییراتی در بافت این ناحیه ایجادشده است و بسیار طبیعی می‌باشد که پوست دچار ورم شود؛ اما معمولاً ورم ناشی از این جراحی نهایتاً پس یک هفته الی ده روز به‌طور کامل بهبود می‌یابد.‌

  • بی‌حس شدن سینه‌ها

بی‌حسی در ناحیه سینه بعد از جراحی می‌تواند بسیار طبیعی باشد؛ اما معمولاً موجب نگرانی افراد می‌شود.‌ در این خصوص می‌بایست بگوییم بی‌حسی ناشی از پروتز سینه معمولاً بعد از دو الی سه روز برطرف می‌شود و‌ عارضه نگران‌کننده‌ای نیست.

مناسب‌ترین کاندیدها برای جراحی پروتز سینه

معمولاً همه‌ خانم‌ها می‌توانند بدون هیچ مشکل یا محدودیتی این جراحی را انجام دهند؛ اما برخی از افراد به علت شرایط خاصی که دارند، برای انجام پروتز سینه‌، کاندیدهای مناسب‌تری به شمار می‌روند. به همین دلیل این جراحی به این دسته از افراد بیش از سایرین توصیه می‌شود. این افراد شامل موارد زیر می‌شوند:

  • افرادی که به علت سرطان یا هر بیماری دیگری، بخشی از بافت سینه خود را ازدست‌داده باشند.
  • خانم‌هایی که سینه‌های نامتقارن دارند.
  • افرادی که واقع‌گرا هستند‌ و انتظارات به‌جا‌ و منطقی از این جراحی دارند.
  • کسانی که سینه‌های کوچکی دارند و سینه‌هایشان با دیگر بخش‌های بدنشان تناسب ندارد.

پروتز سینه برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

برخی از افراد نیز برعکس کاندیدهای نام‌برده شده در بالا، نباید تحت انجام این جراحی قرار بگیرند. چراکه بر‌اساس دیدگاه و صلاحدید پزشکان، انجام این جراحی برای آن‌ها مناسب نبوده و ‌می‌تواند مشکل‌ساز باشد. به‌طورکلی افراد زیر کاندیدای مناسبی برای انجام این جراحی نیستند:

  • عدم سلامت کامل جسمانی

این جراحی نسبتاً تهاجمی بوده و‌ گاهی می‌تواند بدن را در شرایط حساسی قرار دهد. به همین دلیل افرادی که از سلامت جسمانی کافی برخوردار نیستند، به‌هیچ‌عنوان نباید تحت انجام این عمل قرار بگیرند. چراکه عمل پروتز سینه می‌تواند برای آن‌ها نسبتاً خطرناک باشد.

  • ابتلا به بیماری‌های انعقادی خون

اگر فردی به مشکلات و بیماری‌های انعقادی خون مبتلا شود نیز، به‌هیچ‌عنوان‌ کاندید مناسبی برای انجام این عمل نخواهد بود. چراکه در این صورت ممکن است هنگام جراحی دچار خونریزی شدید شود.

  • خانم‌های باردار و شیرده

انجام این جراحی در دوران بارداری و شیردهی نیز یک‌ ریسک بزرگ تلقی می‌شود. البته پروتز نمودن سینه‌ها، نمی‌تواند هیچ‌گونه اختلالی در روند شیردهی به نوزاد شما ایجاد کند‌؛ اما‌ در دوران بارداری و شیردهی، ممکن است فرم سینه‌ها تغییر کند و‌ حالت ثابتی نداشته باشد. به همین دلیل فرد باید پس از گذشت این‌ دوران اقدام به انجام این عمل‌ کند تا سینه‌ها دارای حالت و اندازه ثابتی باشند.

  • دارا بودن پوست با انعطاف‌پذیری کم

برای پروتز سینه پوست فرد باید انعطاف‌پذیری زیادی داشته باشد تا پزشک بتواند به‌راحتی پروتزها را در قسمت سینه‌ها جایگذاری نماید. در غیر این صورت معمولاً انجام پروتز و حجیم سازی سینه اصلاً توصیه ‌نمی‌شود.

  • افراد زیر بیست سال

دیگر افرادی که برای جراحی پروتز و حجیم سازی سینه کاندید مناسبی تلقی نمی‌شوند، اشخاص زیر بیست سال هستند. چراکه معمولاً بهتر است افراد پس از گذر از دوران بلوغ تحت انجام این جراحی قرار گیرند.‌

  • سیگاری‌ها

مانند بسیاری از جراحی‌های زیبایی دیگر، این عمل نیز برای سیگاری‌ها مناسب نیست. چراکه‌ مصرف سیگار می‌تواند درصد موفقیت این جراحی را‌ کاهش دهد و دوره نقاهت بعد از پروتز سینه را نیز طولانی‌تر نماید.

عوامل مؤثر در میزان هزینه جراحی پروتز سینه

معمولاً میزان هزینه انجام این عمل از فاکتورهای بسیار مهم برای زیبا جویان محسوب می‌شود؛ اما در حالت کلی توصیه می‌شود در این خصوص اصلاً ریسک‌ نکنید و سعی نمایید بیشترین هزینه را برای این جراحی در نظر بگیرید. چراکه انجام این عمل باید در مراکز معتبر صورت پذیرد و این‌گونه طبیعتاً هزینه بالاتری را می‌طلبد؛ اما در حالت‌ کلی عوامل زیادی می‌توانند در میزان هزینه عمل پروتز سینه تأثیرگذار باشند. این عوامل را در زیر نام‌برده‌ایم:

کیفیت پروتزهای کار شده

میزان تبحر و‌ مهارت جراح

میزان اصلاح سینه‌ها‌

  • کیفیت پروتزهای کار شده

اگر پروتزهای کار شده دارای کیفیت ایده آل و مطلوبی نباشند، قطعاً ماندگاری بالایی نخواهند داشت. درنتیجه ممکن است پس از مدت‌زمان بسیار کوتاهی پروتزها دچار پارگی شوند. در این صورت قطعاً نیاز به جراحی مجدد خواهد بود. به همین دلیل حتماً باید از باکیفیت‌ترین پروتزها در این عمل زیبایی استفاده شود. هرچقدر که کیفیت این پروتزها‌ بالاتر باشد، قطعاً هزینه عمل نیز بیشتر خواهد بود.

  • میزان تبحر و‌ مهارت جراح

توصیه می‌شود برای انجام پروتز سینه حتماً جراحان کاردان و بامهارت را انتخاب نموده و در این مورد به‌هیچ‌عنوان ریسک نکنید. حال قطعاً انجام این عمل تحت نظر جراحان متبحر و کاردان هزینه بیشتری را در بر خواهد گرفت.

  • میزان اصلاح سینه‌ها‌

دیگر عاملی که می‌تواند در تعیین هزینه این جراحی نقش داشته باشد، میزان اصلاح سینه‌ها است. هرچقدر که سینه‌ها نیازمند اصلاحات بیشتری باشند، قطعاً تایم جراحی نیز طولانی‌تر شده و طبیعتاً هزینه‌ها نیز افزایش خواهند یافت.

مراقبت‌های ضروری بعد از عمل پروتز سینه

بعد از عمل پروتز سینه‌ها، می‌بایست افراد تحت برخی مراقبت‌ها قرار بگیرند. رعایت این مراقبت‌ها بسیار ضروری بوده و‌ توجه به آن‌ها از بروز هرگونه عوارض احتمالی پیشگیری می‌کند. در ادامه این مراقبت‌های مهم را شرح داده‌ایم:

  • دو روز بعد از عمل حمام رفتن‌ بلامانع است.
  • پیاده‌روی حدود نیم ساعت در روز بسیار توصیه می‌شود. چراکه از لخته شدن خون‌ در بدنتان جلوگیری می‌کند.
  • داروهای تجویزشده توسط پزشک را، بعد از عمل پروتز سینه به‌طور کامل مصرف نمایید.
  • از مصرف هرگونه دارو به‌صورت خودسرانه و بدون مشورت با پزشک اجتناب نمایید.
  • سعی کنید آب و مایعات زیادی مصرف کرده و نمک‌ را موقتاً از وعده‌های غذایی خود حذف کنید.
  • مصرف میوه و سبزیجات بعدازاین جراحی بسیار توصیه می‌شود.‌ چراکه موجب بهبود هرچه سریع‌تر کبودی و‌ تورم‌ بعد از جراحی خواهند شد.
  • استفاده از سوتین‌های طبیعی تا دو ماه بعدازاین جراحی بسیار توصیه می‌شود.
  • هرگونه علامت غیرطبیعی را مشاهده نمودید، حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
  • در خصوص نحوه خوابیدن بعد از پروتز سینه نیز، حتماً از پزشک خود راهنمایی دریافت کنید.
  • هفته اول بعد از جراحی سخت‌ترین روزهای دوران نقاهت خواهند بود. پس در این تایم هیچ‌گونه فعالیت سنگینی را انجام ندهید.
  • بهتر است تا یک الی دو ماه بعد از جراحی نیز، از رفتن‌ به استخر و سولاریوم اجتناب نمایید.
سوالات متداول

با توجه به شرایط جسمانی هر یک از زیبا جویان، دوره نقاهت این عمل‌ مابین یک ‌الی دو ماه به طول می‌انجامد.

هزینه این عمل با توجه به عوامل مختلفی مثل میزان مهارت جراح، کیفیت پروتزها و‌… متغیر خواهد بود.

این عمل زیبایی برای افراد در سنین بالای ۲۰ سال صورت می‌پذیرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.